Agawa - Ośrodek Wczasowo Rehabilitacyjny w Mrzeżynie
Imprezy okolicznościowe
Imprezy okolicznościowe
Zapraszamy!
Kontakt
  • Napisz do nas
  • Jak trafić ?
  • Dołącz do nas na Facebook'u

Imprezy okolicznościowe

Na Ośrodku O.W.-R "Agawa" istnieje możliwość organizacji imprez okolicznościowych.
Profesjonalnie wyszkolony personel, posiadający do dyspozycji nieocenione zaplecze noclegowe i gastronomiczne, przygotuje m.in.:
- wesele,
- komunię,
- urodziny i imieniny,
- rocznice,
- stypy,
- spotkania integracyjne oraz wiele innych.

Posiadamy dwie sale bankietowe:
- Restauracyjna - 200 miejsc siedzących.
- Kawiarniana - 60 miejsc siedzących.
Baza noclegowa skłąda się ze 106 pokoi 1, 2, 3 i 4-osobowych (łącznie dla 278 osób).
Wszystkie wyposażone są w węzeł sanitarny oraz balkon.

Baza hotelowa przystosowana jest do przyjęcia osób niepełnosprawnych.
Teren jest ogrodzony, bezpieczny i bez barier architektonicznych.


Przykładowe Menu

Menu Komunia I

Obiad:
- rosół z makaronem
- kotlet gajowego
- kotlet de volaille z masłem i zieloną pietruszką
- zraz siekany w sosie
- młode ziemniaki

Surówki:
- kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem z ziołami
- surówka z marchwi

Dania zimne:
- pieczeń z morelą lub śliwką
- sałatka jarzynowa,
- pomidory z mozarellą,
- karkówka pieczona,
- boczek faszerowany

Dania „na ciepło”:
- flaki
- gulasz z warzywami

Dodatki:
- ketchup, musztarda, chrzan, pieczywo
- kawa, herbata

Deser:
- deser lodowy




Menu Komunia II

Obiad:
- rosół z makaronem
- kotlet schabowy
- sztuka mięsa
- udko pieczone
- ziemniaki lub kluski śląskie

Surówki:
- mizeria
- buraczki zasmażane

Dania zimne:
- schab z morelą lub śliwką
- sałatka jarzynowa
- galaretka drobiowa
- rolada z boczku
- sałatka z pieczarek i brokułów

Dania „na ciepło”:
- szaszłyki drobiowe
- strogonow

Dodatki:
-ketchup, musztarda, chrzan, pieczywo
- kawa, herbata

Deser:
- deser lodowy




Menu Komunia III

Obiad:
- rosół z makaronem,
- Kotlet po Hawajsku,
- de volaille z masłem i zieloną pietruszką,
- zraz wołowy,
- młode ziemniaki,

Surówki:
- kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem z ziołami,
- surówka z buraczków,

Dania zimne:
- pieczeń z morelą,
- sałatka wiosenna,
- pomidory z mozarellą,
- ruloniki ze szparagami,
- boczek faszerowany.

Dania „na ciepło”:
- flaki,
- gulasz z warzywami

Dodatki:
- ketchup, musztarda, chrzan, pieczywo,
- kawa, herbata

Deser:
- deser lodowy




Menu Komunia IV

Obiad:
- rosół z makaronem,
- kotlet Gajowego,
- sztuka mięsa,
- skrzydełka pieczone w miodzie,

Surówki:
- mizeria,
- buraczki,
- ziemniaki młode.

Dania zimne:
- ryba po grecku
- sałatka jarzynowa,
- pomidor z mozarellą,
- boczek faszerowany,
- ruloniki z szynki,

Dania „na ciepło”:
- szaszłyki drobiowe,
- strogonow.

Dodatki:
- ketchup, musztarda, chrzan, pieczywo,
- kawa, herbata.

Deser:
- deser lodowy.

Do każdej organizowanej przez nas imprezy istnieje możliwość dostosowania indywidualnego menu.